TU DELFT Digital Excellence for Eduction

Digital Excellence for Eduction

verbetering van de digitale dienstverlening

Klankbord voor het (project-)management

De TU Delft werkt aan het programma Digital Excellence for Eduction. Het programma heeft als doel de digitale dienstverlening aan studenten, docenten en de onderwijsorganisatie te verbeteren. Door processen effectiever te organiseren, en beter te sturen op de kwaliteit van de dienstverlening en monitoring van de voortgang, kan verdere groei van studentenaantallen en (gezamenlijke) opleidingen op een efficiëntere wijze opgevangen worden en wordt tegelijkertijd de student- en docenttevredenheid verbeterd.
De scope van het programma betreft de implementatie van diverse processen binnen het bestaande applicatielandschap en een aantal nieuw te verkrijgen applicaties via Europese / onderhandse aanbestedingen. Het programma raakt alle (8) faculteiten en de centrale organisatie van de TU Delft.
De functionele scope betreft onderwijslogistieke projecten zoals het optimaliseren van de bezetting en benutting van onderwijsruimtes, het roosterproces en het proces voor het vaststellen en uitvragen van het onderwijsprogramma.

De TU Delft was op zoek zoek naar specifieke kennis binnen het onderwijslogistieke domein en binnen de context van een universiteit, waaronder het aanbesteden en implementeren van een roosterapplicatie, procesverbeteringen en systeemoptimalisaties. Durieux bv ondersteunt het programma in de rol van adviseur voor de programma manager en de projectleiders.

Meer weten over deze case?

Vraag het Dirk Jan

Neem contact op via onderstaand formulier.

Contactformulier